Herdershof

Sinds vorig jaar werken we samen met het biologisch tuinbouwbedrijf Herdershof van Emma Hemelaar en Bas Geelen. Het bedrijf ligt vlakbij de Emiliushoeve. Op het Herdershof worden meer dan vijftig verschillende groenten geteeld, zowel buiten als in de serre. De prachtige bloementuin geeft een mooi accent aan het bedrijf. Emma en Bas verzorgen wekelijks meer dan 100 groentepakketten, er worden ook fruitpakketten samengesteld. Deze pakketten worden geleverd op verschillende afhaalpunten.

In overleg met de jonge ondernemers kunnen deelnemers meewerken op het bedrijf en zich scholen of specialiseren in de biologische tuinbouw. Ze helpen mee van het zaaien tot het oogsten van groenten en fruit. Zij ervaren hier wat het betekent om te “werken” in de tuinbouw zonder zich te hoeven bekommeren over de organisatorische en bedrijfstechnische aspecten van het bedrijf. Dit maakt deze samenwerking zeer waardevol voor de Emiliushoeve.

En dankzij de heerlijke biologische groenten van het Herdershof kan de Emiliushoeve dagelijks een buitengewoon lekker en gezond middagmaal serveren! ​

www.herdershof.com

  • Bekijk foto’s

Bekijk foto’s